Reception
Koldrøget laks med sennepscreme.
Scampi med aioli.
Små frikadeller.
Hønsesalat med panchetta.
Røget danbo ost med mandler.
Konfektkage med bær.
Brød
kr. 178,00
Sprøde skaller med røget laks og cremefraiche.
Mørksej med urtemayo og spirer.
Hjertesalat kikærtecreme og mango.
Små toast med friskost og agurk.
Grillet okse med trøffelcreme og syltet bøgehat.
Gammel knas med ølmandler.
Mazarin med hvid chokoladetrøffel.
Brød
kr 208,00
Stegt kammusling med estragoncreme og rogn.
Lynstegt tun med rygeost.
Butterdej med oliven/ tomat og revet parmesan.
24 mdr. Ibericoskinke med tapenade.
Unghane ballotine med trøffelcreme.
Tærte med karamelliserede løg.
Moden comté med hyben.
Hindbærtrifli I små skåle.
Brød
kr 288,00
Det er muligt at mixe buffeterne på kryds og tværs
Vores receptionsbuffeter er baseret på lette anretninger og kan derfor ikke gøre det ud for et aftenmåltid.
Vi kan også være behjælpelige med duge samt diverse vine.
Min. antal 25 personer.
Mail til os på: allan@askogtennegaarden.dk eller ring på (+45) 86 98 83 30 eller (+45) 25 47 24 31.