Menuer

Jordskoksuppe med Urteknas på panchetta og maltcroutons

Farseret kyllingebryst med vintergrønt, fløde/ pebersauce og Halve bagte kartofler med piment d`espelette.

Vanilje/ karamel muffin med citron creme fraiche.

kr. 298

Champagne snacks:

Glaskål og krabbe- advocado og white sturgeon kaviar- crustade med torsk og sylt.

148kr.

Belgisk vaffel med cremefraiche, rødløg, purløg og imperial gold selection kaviar 10g.

250kr.

En halv hummer med mangosalsa, urter og en creme på fermenteret citron.

560kr.

Flexible menuer med mulighed for tilkøb og bestilling

Menuerne kan varieres efter ønske og behov og kan mixes efter eget valg.

  • 2 slags hjemmebagt brød kr. 15

Menuerne skal bestilles senest 5 dage på forhånd og bestillingen skal foretages på mail: allan@askogtennegaarden.dk.

Returservice skal tilbageleveres på Ask efter aftale med kokken i rengjort tilstand.

Servicen kan afleveres tirsdag til lørdag på adressen eller stilles ved bagindgangen.

Manglende, itugået eller snavset service ser vi os nødsaget til at opkræve et mindre beløb for.