Buffet

( Kold buffet )

Quiche med hvid fisk og syltet grønt.

Små sandwich med kikærter, citrus og chili.

Marinerede kartofler med friske urter og skalotteløg.

Grillede grøntsager med romesco sauce.

Rosmarinskinke med ærtepure.

Banan muffin med citron creme.

265 kr.

Hjemmerøget laks med urtecreme.

Blomkål i strukturer med ramsløg og peber panchetta.

Marineret kylling med peanut, lime og chilidressing.

Kalveculotte, Halve bagte kartofler med røget paprika, flødesauce, Salat på spidskål, fennikel, tomat og sprødt.

Chokolade marcipankage med bær.

345 kr.

Tempereret torsk med stenbiderrogn.

24 mdr. Ibericoskinke med tempererede tomater.

Øl braiseret dansk gris med bbq og karamelliserede selleri og skalotter med timian.

Helstegt oksefilet, romainesalat med syltet pære, blåbær og feta, persillekartofler og kraftig oksesky med krydderurter.

Valhrona chokoladekage med, syltede solbær.

468 kr.

( Social Dining )

Første servering:

Hjertesalat fyldt med kikærtecreme, mangosalsa og spirer.

Stykker af tempereret laks med Urtecreme, syltede sennepskorn og mizuna.

Balotine af kuller med dild og Karl Johan salt, korianderspirer og mayo på fermenteret citron.

Anden servering:

24 mdr ibericoskinke med oliven / tomat tapenade.

Gulerod med havtorn, parmesan og maltcrumble.

Indbagt unghane med estragon og rørt creme fraiche.

3 servering:

Cocotte med braiseret nakkefilet, selleripure og skallotter.

Små svampetærter med karamelliserede løg.

Romainesalat med nye kartofler, syltet pære, plukket feta og saltede mandler.

4 servering:

Den hvide Dame, pærechutney, Mandler og ærtespirer.

Pekan tærte med vaniljecreme.

3 serveringer 395 kr.

4 serveringer 495kr.

Kammusling med dildolie og æble/agurke salsa.

Jomfruhummer rogn, citron og urter.

Sortfodsskinke med langtidsbagte tomater.

Rilette af confiteret andelår med råsyltet solbær.

Små svampetærter med Karl Johan og trøffel.

Svinekæber på brændende kærlighed.

3 unika ost med tilbehør.

Koldskålsmousse med havrecrumble, bærsorbet, friske bær og skovsyre.

kr. 685,00

Små frikadeller

Kyllingespyd

Små pølser

Grøntsagssnacks

Desserten fra buffeten

148kr.

Mix-selv buffeter med mulighed for ekstra service

Det er muligt at mixe buffeterne på kryds og tværs

Vi kan også være behjælpelige med duge samt diverse vine.

Mail til os på: allan@askogtennegaarden.dk eller ring på (+45) 86 98 83 30 eller (+45) 25 47 24 31.

2 slags hjemmebagt brød kr. 15

Returservice skal tilbageleveres på Ask efter aftale med kokken i rengjort tilstand.

Servicen kan afleveres hos Ask alle åbningsdage i butikken eller ved køkkenindgangen.

Manglende, itugået eller snavset service ser vi os nødsaget til at opkræve et mindre beløb for.